Potají

Potají

Anotace: nebezpečné tajnosti :)

Váhavé doteky
ohnivých očí
nechají
otisky v prachu,
jsou plné ochoty,
stejně tak strachu.

Do rytmu tlukotu
oživlých srdcí,
beze slov,
ve řvoucím tichu,
odříkat otčenáš
tak blízko hříchu.

A horkým dechem,
v polární noci,
pak z něho utkat
(jen pro ten pocit)
oprátku
nebo dvě.
Autor ježa, 13.03.2016
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: Mácha, MARKO, Jin&Jang, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí