Ani anděl nemůže být anděl

Ani anděl nemůže být anděl

Anotace: Takový je někdy život,... bohužel se to lidem stává velmi často...

Jsi žena, která má vše,
co jsi stačila vydobýt.
Časem láska taky lže
a snažíš se to nerozbít.

Kdysi býval bezva chlap,
nad vodou tě drží děti.
Život není bez útrap
a čas ti tak rychle letí.

Ohlížíš se znovu nazpátek,
jaký to s ním bylo prima.
Nezapomněl na svátek,
zahřál tě, když byla zima.

Zdá se, že se blíží konec,
je třeba hledat jinde.
Netřeba velkej borec,
který ti dá brzo kvinde.

Člověka moc nepředěláš,
to jsi, holka, na omylu.
S tímle nic moc nenaděláš
a jsou tací, co ti dají sílu…

opět žít.
Autor jehlaspichlas, 14.03.2016
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Inies, Hannazka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí