Kde som sa podel?

Kde som sa podel?

Anotace: tak kde?

Kde som sa podel?
veď bol som utkaný,
medzi riadkami.

V kuse života potupa,
hlúpa, tupá, nadutá.
Kde som sa podel?
Kolená som si odrel,
a plačem stále pri jednom hrobe,
láske, práci, nenávisti ,zlobe,
Odovzdávam denne svoj život,
aj tak tvrdíte:“ rastiem krivo!“

Kde som sa podel v tejto dobe?
Snáď ležím v hrobe,
pochovaný pod metrom strachu,
stojím pred počiatkom krachu.

Kde som sa podel?
Som prefabrikát, model,
A prečo mám takú divnú chuť?
Z chľastu, že mám zabudnúť?

Kde som sa podel?
Prečo som súčasťou tejto frašky?
Kde človek zomiera,
a vyhrávajú fľašky.
Autor lechienandaluz, 24.03.2016
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Jin&Jang, Frr, Móny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí