Proč si to udělal ?

Proč si to udělal ?

Anotace: Jeden den bych chtěla mít svědomí chlapa . . .

Díky za krásný polibky
a za tvoje něžný dotyky

díky za ten pohled do mých očí
ten pocit že se svět kolem nás točí

díky za milý slova
který si mi šeptal zas a znova

díky že jsem se svezla tvým bávem
díky za ten pocit, že jsem měla pocit že spolu plujem rájem

díky za noc kdy leželi jsme vedle sebe
díky že měla jsem chvíli modré nebe

bolí mě žít bez tvých polibků
a bez těch něžných dotyků

už neslyším tlukot tvýho srdce
a klepou se mi z tebe ruce

proč tě ve spánku vídám
proč ráno bez tebe snídám


Proč si to udělal ?
Autor lostris, 24.03.2016
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Móny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí