=Velikonoční

=Velikonoční

Anotace: --♥--

VESELÉ VELIKONOCE 
~~~~~~~~
Až bude velikonoční pondělí
tak abyste to všichni věděli
co se jistě někde bude dít
tak u toho,fakt,musíte být.
Každý táta si ozdobil vařečku
přivázal na ni barevnou mašličku
z okna se maminko koukni
jak táta prohání kdejakou sukni.
Tam dají fernet,tam víno,tu slivovici
táta se vrátil domů i s „vopicí“,
vařečku cestou někde ztratil
hlavně že se nám děti
táta domů vrátil.
A pak sedí na lavičce u dveří
kde spal“?
Tomu však vůbec nevěří,
jenom ho hlava bolí jako trám
a naříká
proč tam ty „buchary“ mám?

Obklad a taky aspirin dostal
nejraděj by ten „buchar“ prospal.
A pak si dal silnou česnečku
povídá ženě.“Promiň mi miláčku“.

Tak šťastné a veselé…
~~~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 25.03.2016
Přečteno 210x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Móny, Poetik, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí