Půlnoc

Půlnoc

Anotace: ...

Přísahám
prahnu po ohni
z hloubi plástve medu…

eroduje
tišina tvých úst
přesýpá poslední noc
dychtí v mechovém dechu…

ženy

pozlacují den
dívky stříbro
jadeit prahne po úsvitu
den vzývá múzy

půlnoc žije...
Autor Pablo Kral, 26.03.2016
Přečteno 453x
Tipy 8
Poslední tipující: jvacl, střelkyně1, Nikita44, Jort, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí