Bez drogy

Bez drogy

Anotace: po dlouhé době...a taky to tak vypadá

Po letech co strávili jsme spolu
stal se ze mě závislák
sedíme tu,
svět je hlavou dolů
nemluvíme,
prostě je to tak.

Kdy převrátil se,
ptám se zas a znova
prý co naruby je,
to štěstí nosí
Nadýchnu se
a marně hledám slova
já, - zoufalec
co o lásku tě prosí.


Nevidím štěstí
v tom být v zajetí
stereotypu a chladných pohledů
chci být zas ptáček
co když chce, tak odletí
problém je v tom
že bez drog
už to nesvedu...
Autor Annie the wolf, 30.03.2016
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: bloodysunset, piťura, Papagena, Móny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí