Miloval bych

Miloval bych

Anotace: Trošku jsem se roztoužil...

Ach, já bych miloval,
kolem tolik krásy.
Ach, já bych miloval,
ach, já bych hladil dlouhé vlasy.

 

Jak já bych zas líbal
těla krásných dívek.
Jak já jsem sníval
o vzdychu rajských hlasivek.

 

Jak chybí mi ty křivky,
které směl jsem mapovat.
Krásné jsou všechny dívky,
kterým nesmím kralovat.

Autor Maggot7, 30.03.2016
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Móny
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až na ty hlasivky se mi to moc líbí
..a jaro probouzí, co spalo dlouho..vítej nám, vítej svatá touho...

20.05.2016 10:43:16 | JSJ

Děkuji :)

20.05.2016 14:28:48 | Maggot7

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí