Nevím

Nevím

Anotace: Jen tak jsem něco zase zkusil

Tak se mi zdá,
že jsme v tichu spojení.
Marně hledám skrýš.
Před tebou!!
Tajemný příslib
v očích máš či ne?
Snad si jen něco namlouvám.
Jsi jen můj sen,
však jsi ta co nedá mi spát.
Možná jeto pro tebe moc surový,
ale jsi kráska co mé sny ničí.
Jednou se naučím
milovat tyhle jizvy.
Snad potřebuji zemřít,
abych se cítil na živu.
Bye Bye krásko,
jen žádný strach.
Jsme tam kde jsme byli
Autor Mácha, 04.04.2016
Přečteno 317x
Tipy 9
Poslední tipující: Noc17, básněnka, Malá mořská víla, lala, Jin&Jang, Móny, Zrzi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsme tam kde jsem byli...

tmavou tmou

půlnoční řeky naše vzdechy smyly

po nebi záře

po zemi prach

zavírám snáře

vím, že nové

je na dosah

18.04.2016 16:43:22 | Noc17

No na tebe nemám :-)), to přeci víš..

18.04.2016 17:13:48 | Mácha

Ab ovo...pro olovo :-)

17.04.2016 14:04:09 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí