=Napíšu dopis

=Napíšu dopis

Anotace: ?--

***
Napíšu si dopis
dopis vlastní rukou
někdy sice při něm
slzy padají
dopis plný lásky
ozdobený kytkou
mé černé tulipány
však uvadají.
*
A tak si píšu dál
co všechno jsi mi vzal
a prosím naši lásku
abys ji rozprodal
a kousek milování
ozdobně zabalíš
před parkem
na tom stánku
za úsměv nabízíš.
*
On zájem nikdo nemá
o lásku falešnou
ty ozdobné balíčky
se asi rozpadnou
a tvůj prodejní stánek
před jedním parčíkem
každý už dobře ví
že žádný nenajdem.
*
Snad jenom na lavičce
dávno opuštěné
chtěl jsi vyrýt srdce
nebylo dokončené
já to naše místo
stále dobře znám
teď tam asi položím
můj černý tulipán.
*
Je celý povadlý
kdyby moh tak brečí
večer si měsíc šeptá
to bylo zase řečí
a potom vítr fouká
s tulipánem si hrál
ten spadl do potoka
po vodě plaval,dál...

~~~~~~~~~


Autor Květka Š., 04.04.2016
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Móny, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí