Poškrabaný (starý) gramofonový desky

Poškrabaný (starý) gramofonový desky

Anotace: -

 

Kousek od mýho bytu je zastávka určená lidem

co někoho ztratili

strašně rád chodíš kolem a přemýšlíš o životě

 

jaro bude hřát do očí a holky budou zase nosit minisukně

slunce bude přiznávat doteky na hladovejch výkladních skříních

bude jaro a pohyby záclon

 

občas sbíráš slzy nahromaděné v okapu 

na soukromým náměstí nešťastných 

odkopnutých 

nechtěných 

sirotků, básníků, vdov a prostitutek s červenou rtěnkou 

 

nebe je plný holubů v roli poslů špatnejch zpráv 

a na lince důvěry to nikdo nezvedá.  

Autor Elisa K., 09.04.2016
Přečteno 369x
Tipy 8
Poslední tipující: roztoč_v_mé_hlavě, Mango-Holka, Jort, Frr, bogen, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem zvědavá na další básně od Tebe.

07.08.2016 00:24:11 | Mango-Holka

A já na případné reakce.

07.08.2016 00:25:35 | Elisa K.

dnes maximální

09.04.2016 22:01:10 | Jin&Jang

Jak to myslíš?

09.04.2016 22:02:19 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí