Rumová ještě na rtech

Rumová ještě na rtech

Anotace: ...

Vím že je to legrační

ale já chci zpívat

tak začni

 

přeskakuji z hvězdy na hvězdu

a nejsem klíště

v šoubyznysu

 

vím že jsi daleko

za tím

 

vzduchoprázdnem

 

prý vedle mě

 

a já jsem dívka věčně mladá

malá

roztomilá

silná

slabá

 

zhasíná déšť

svoje kaluže

slité a ukryté

do malých map osudu

 

víš že nebe se musí scvrknout

když ho někdo pozoruje

Autor Avola, 09.04.2016
Přečteno 235x
Tipy 10
Poslední tipující: Mácha, Jort, Luky-33, Nikita44, Zrzi, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí