Vrcholné stádium evoluce člověka

Vrcholné stádium evoluce člověka

Anotace: ...

Rozkousaná jablka jako symbol uznání
a pytle na zádech a pojď na mě z boku.
Nezájem a lhostejnost, žádná touha po poznání
a svižným krokem do sraček, zbývá jen pár kroků.

Na nohách najky a v hlavě hromada sraček.
Bijem se do hrudi jací jsme borci.
A svoji duši prodáme jen za pár kaček.
Opravdu myslím, blížíme se konci.

Homo debilis, vrchol evoluce,
prochází se nákupním centrem.
Už žádné myšlenky obrození, či revoluce.
Jako by ani nebyl člověkem- snad jen pouhým žertem.

Usíná bez vize,
přemýšlí o ničem.
V jeho očích odraz televize,
kde se polonahá zpěvačka práská do zad bičem.

Kam jsme to došli
a kde to skončí?
Člověk už je produkt prošlý,
co místo slov jen hubou močí.
Autor lukassnajdr, 10.04.2016
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: Maggot7, Móny, Lioness, Frr, bogen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukám, že to vidíme podobně. Bohužel je to nejspíš pravda.

11.04.2016 09:37:54 | Maggot7

Jsem rád, že se zde najdou lidi s podobným smýšlením.
Myslím, že liter je taková poslední bašta lidí s nějakými ideály :)

13.04.2016 22:05:34 | lukassnajdr

Úplně z toho čiší to znechucení. Dobře napsané

11.04.2016 02:01:15 | Lioness

Jestli z toho čiší znechucení, splnilo to účel.
Děkuji :-)

13.04.2016 22:06:06 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí