Šance

Šance

Anotace: Snad dostanu :-)

Slunce již zapadá je čas jít spát,
nechat si něco hezkého zdát.

Jsi jako bohyně, jsi můj tajný sen,
chtěl bych ti pomoci i sobě jen.

Dala jsi mi šanci? Neviděl jsem ji?
Co se to děje, že žijeme sny?

Sny co máme v hlavě, nechceme se jich vzdát,
potom vůbec nevíme co má se stát.

Co má se stát, vždyť máme svůj tajný sen,
pak žijeme ve snu i celý den.

Dny co tak letí, jsou z nich měsíce a roky,
naše tajné sny z nás dělají cvoky.

Marníme životy a honíme štěstí,
jak snadné je při tom odbočit z cesty.

Žít ve velkém kruhu co nemá konce,
není to láska co z nás dělá pitomce.

ref:
Je to snad strach co nás všechny řídí?
Šťasten je ten co to vše vidí.
Autor Apu, 12.04.2016
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: madness.is.freedom, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Lioness, boneslash
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné dílo. Sny jsou důležitou součástí spánku :) vítej na Literu

12.04.2016 00:54:17 | Lioness

Dekuji, To je psychoterapie od pani doktorky.

12.04.2016 06:16:09 | Apu

To mě nenapadlo. Hezké.

18.04.2016 17:29:25 | Minna Seayard

Miluji tajné sny ;)

12.04.2016 00:32:37 | boneslash

Ted uz sni o nekom jinem :-)

12.04.2016 00:33:35 | Apu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí