Návraty

Návraty

Anotace: nebo ne?

Zas další sychravé ráno,
kdy se vracím z baru, klubu
či jen pajzlu snad.
Na rtech mám pachuť rumu,
ve vlasech dým z cigaret,
co zalízá za nehty,
jak ranní chlad,
jak myšlenky,
pocity (studu?),
které jsem se snažila marně,
leč vytrvale,
utopit na dně
skleničky upatlané.

Žalujou každý můj krok,
žulové kostky z náměstí.
Radši se zouvám.
A tak v tom ranním oparu,
co nic dobrého nevěstí,
jsem chvíli neviditelná
a pak
zmizím
docela.
Autor ježa, 12.04.2016
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, bogen, Jort, madness.is.freedom, Amonasr, Frr, zdenka, Mácha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žulové kostky si vychutnávají
každý krok, tvých bosých nohou.
Ranní opar je tvým závojem,
tiše sleduji tvůj slavnostní navrat.
Jsem jen stínem mezi mnoha
a vím že nezmizíš,
NIKDY!

Moc krásné a povedené dílko, jsem si drze dovolil jen přidat doušku.

12.04.2016 16:01:13 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí