na cestě

na cestě

na cestě
kde čeká vrah
projíždíme bez povšimnutí
jako jemný déšť
jako šílenci
jako utopená slova v euforii
co nám proudí žilami

a hledím z okna
na tu prapodivnou bouři
skrze níž jsme nuceni projet
/Holka miluj svýho muže/ povídám
a nech svý děti si hrát
na cestě
kde čeká vrah
Autor madness.is.freedom, 12.04.2016
Přečteno 205x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super.

12.04.2016 15:45:43 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí