Miska

Miska

Anotace: o našem psovi Ketty

Ani nedosním svůj sen
a radši běžím hned ven,
kde všechno rychle očuchám,
domu hned pak pospíchám.
Kde je to, co mate mou mysl,
co má pro mě jediný smysl.
Jedina má láska,
ve všech úhlech kráska.
Trhněte si nohou, psiska,
teď je tu má milá miska.
Autor Kutcha, 09.02.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí