Miluju

Miluju

Anotace: ...

Miluju probdělý noci
když má mě ve svý moci
tyran místa, genius loci

Miluju, když mě přehlížíš
odjistíš a zamíříš
na to, co zbylo ze mě a tebe

Miluju, když procházím se sám
zákoutím svých myšlenek
kde po sté otřu rám
obrázku na kterém polibek ti dám

Miluju ten všední hnus
svět každodenních hrůz
kde čpí smrad mrtvých múz

Miluju, jak mě připravuješ o iluze
iluze o štěstí a kráse
živote, ty prase.

Autor Freak, 16.04.2016
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Jiná, Móny, Papagena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naštěstí nás o ty iluze připravuje postupně...ale jo, je to někdy prase :)

18.04.2016 23:12:03 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí