Ticho

Ticho

Anotace: Zaposlouchej se do ticha.

Zaposlouchej se do ticha

a temnota strachu tvému začne věřit.

 

Pohlaď svou dlaní křehkou tvář,

jenž do rukou srdce své nebála se ti svěřit.

 

Část duše zmrzačené jako stará hloupá píseň, kterou zpívala jsi si kdysi dávno, když dokázala jsi věřit v sebe samu.

 

Avšak dnes tu ležíš, zlomená a vyschlá.

 

Silná býti chceš,

avšak nedaří se zdaleka nic,

neboť bolest se vplížila do života jako smrt,

co do spáru svých zajati tě chtíc.

 

Naděje jiskřička uhasíná s plamenem svíčky jménem láska,

která ubližuje nám stále víc a víc,

až nakonec vymizí.

 

A ty zůstaneš sama

v temném a tichém pokoji,

čekajíc na rozhřešení té ztrápené a zmrzačené duše.

 

Sama sebe hodila jsi lvovi.

Autor Petra Orlová, 23.04.2016
Přečteno 444x
Tipy 6
Poslední tipující: lovelorn, Jin&Jang, Mácha, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Peěkný ....fakt se mi to líbí..
...jinak hoď zmrzačenou duši lvovi a utíkej pro novou, neb za
nejbližším rohem čeká láska, ta pravá od Matela.... :-))

23.04.2016 17:44:58 | Mácha

Jsem ráda, že se líbí, děkuji :)

25.04.2016 12:16:04 | Petra Orlová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí