Tílko slzavý krátká verze

Tílko slzavý krátká verze

Anotace: Ukázka z nově vznikajícího díla...

Stále jen sedíš,
v rohu místnosti,
a bezradně hledíš,
do své minulosti.
V náruči plyšáka,
prý už tě neláká,
jít vstříc budoucnosti.

Tak svlíkni už to tílko slzavý,
odhoď jej daleko, do potoka, do trávy,
pak sama jen ve vlastním soukromí pohody,
vysvleč se celá a skoč si do vody.
Ponoř se, nech všechny smutničky odplavit,
a snaž se, na novou cestu se připravit.
Až budeš v čistý šat oděna,
pomůžu ti, to je má odměna.
Autor Pavel Vlček, 29.04.2016
Přečteno 548x
Tipy 7
Poslední tipující: Bludimíra, JSJ, Kubíno, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skláním se před laskavostí a moudrostí tak mladého člověka.Krásné.

03.09.2017 15:30:42 | Bludimíra

Děkuji :)

04.09.2017 20:52:29 | Pavel Vlček

jéé to je náádherný. že jsi to myslil duchovně? St..

29.04.2016 20:04:23 | tvořilka

To ukáže až celá verze :)

29.04.2016 20:13:53 | Pavel Vlček

máš můj obdiv :-)

29.04.2016 20:15:43 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí