Plátno

Plátno

Anotace: Pocity uprostred plátna maľovaného sebou jednej noci..

Otvorene plná
hodila som sa na plátno.
Panna poškvrnená
farbou.
Bola som s ním,
s tým plátnom
v jedno spojená.
A dala som mu
svoju dušu.
Nazeleno.

Grácia pre človeka,
sviňa, idiot.
No to som ja.
Môj obraz nazeleno,
ktorý sa núka
na súdenie.

Moje panenstvo je
na plátne
a tam už navždy ostane.
Nazeleno maľované
v noci
uprostred seba.

Zelená je pekná,
ak sa na ňu zadívaš.
Je len na tebe
ako.
Autor Sofia Filein, 05.05.2016
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..nová naděje..

05.05.2016 20:36:27 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí