Daj pozor, svet.

Daj pozor, svet.

Anotace: ocitajúc sa sama pred svetom...

Už len mesiac a potom
pozor veľký svet.

Idem ja.

Pripravená, odhodlaná
zomrieť,
ak bude treba.
Len dávaj na mňa pozor,
svet.
Mám menej snov ako by sa zdalo.
Vlastne len jeden a aj to taký
odveci.

Daj pozor svet.
Daj pozor na mňa.
Lebo ti skočím do úsmevu,
a tebe sa nič nestane.
Len ja sa rozbijem.

Tak pozbieraj ma, prosím, svet,
aby som to mohla skúsiť znovu.
Autor Sofia Filein, 06.05.2016
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Móny, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A kam jedes?

06.05.2016 17:09:28 | Jin&Jang

Za pravdou :) teda aspoň to skúšam :)

07.05.2016 17:02:08 | Sofia Filein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí