Lesná cesta

Lesná cesta

Anotace: ...

Tak lesnou cestou vyberám sa preč.
Do diaľav svojho srdca,
ktoré mi hovorí,

a niekedy ani nie.

Do diaľav chcem ísť,
do diaľav svetov, ktorých prítomnosťou
bije moje srdce.

A prejaviť svoje city,
ak to bude treba,
objať človeka, ktorého milujem,
chytiť ho za ruku,
pobozkať,
celým svojím ja.

No zatiaľ len utekám
do diaľav lesa,
ktorý sám rozumie mi,

i keď ja nie.
Autor Sofia Filein, 09.05.2016
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: kudlankaW, Móny, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí