ospalá

ospalá

Anotace: ...

Do šroubů nocí

zapadnu jak sen

co se vrací

 

jak noční můra

co zmuchlala mi povlečení

 

prosím ještě jednu

pohádku podvečerní

ať hvězdy mrkají

na měsíc

ať mu šeptají

když stejně neuslyší

 

očka ospalá co klížím

a prach prý nerozvířím

mlčením

 

 

 

Autor Avola, 11.05.2016
Přečteno 272x
Tipy 13
Poslední tipující: JSJ, bogen, Frr, Jin&Jang, Mácha, Jort, Luky-33, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí