prázdno po knoflíku

prázdno po knoflíku

Anotace: ...

Rozpůlené tváře

 

těžko je dám dohromady

těch pár dní z kalendáře

jen

rozžhavenou pecí

ústa nenasytím

 

 

nenasytným

 

šeptám si do slov

vidím je všude

v dýmu co se

jako líná kočka

uvelebí na verandě

 

na zdech

v obrazech ulic

a kolik skic

zabodlo se do zornic

 

řeky čas

zabloudil

k nohám

uchozeným

a rozvinul se

do všech chvil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Avola, 12.05.2016
Přečteno 321x
Tipy 19
Poslední tipující: Luky-33, Nikita44, Petbab, Frr, kudlankaW, Mácha, bogen, Amonasr, Kubíno, poeta, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí