vítaj tě do tvýho života

vítaj tě do tvýho života

vítaj tě do tvýho života
na vrcholu tichý věžě
ze který se valil dým
a krvavý závoje

co tekly z nohou

byla to moje pocta
a tys skočil

bez varování
měls mi pomoc k šílenosti
a nekonečným orgasmům

každej chce ovládnout svět

byj tam pokoj co jsem našel
ale padal jsem

s tebou
s těmi co chtějí ovládnout svět

a věž schořela
jako nahý těla židů

co naházeli na kupu
Autor madness.is.freedom, 14.05.2016
Přečteno 217x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, Jort, Mácha, Jin&Jang, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skutecne surovy... Krvacim...

14.05.2016 13:24:50 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí