Krivé lampy

Krivé lampy

Anotace: ...keď cinkalo, v mobiloch a hlavách...

Možno raz bez okolkov

budeme môcť prekročiť

                                       čiaru.

Možno raz budeme hrdo stáť

ako dve pokrivené lampy

spojené jedným,

neprispôsobivým.

 

Same, no plné,

pokrivené, no s nádejou.

Nechápajúce a nepochopené.

Stratená generácia nás stratila,

a myslím, že jej to ani nevadí.

 

To cinkanie ma už otravuje,

akoby cinkalo v ich hlavách.

Prázdno.

Bez odozvy.

 

Čím to je, že sama v spoločnosti

a obklopená v samote.

Čím to je že....ach zasa cink.

 

Docinkalo.

V ich hlave i mojich myšlienkach.

 

Autor Sofia Filein, 16.05.2016
Přečteno 429x
Tipy 5
Poslední tipující: Móny, Amonasr, Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Blbec...jesem i Janecek.. A to vice z nas...

16.05.2016 22:43:36 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí