Má drahá

Má drahá

v potemělý cimře
jen pod světlem svíčky
vznikal novej svět

tam kde sny zničily přehradu
tam kde jsem cejtil mysl měsíce

má drahá

tyhle prázdný ulice
kterejma procházím
mi dávaj sílů vidět realitu
ale já tam stál příliš dlouho

prosím drahá

nech mě hořet láskou bratrství
pokáždý když zahlídnu tvý oči
a noc překreje mou tvář

krok zpět
ke slunci

a když zavřu oči
jsem pryč
v galaxii
v Ráji

ale strácím tě tam

má drahá
chci domů

má drahá
chci dolů
Autor madness.is.freedom, 20.05.2016
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Kubíno, Jin&Jang, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí