Horúčkovitosť

Horúčkovitosť

Anotace: ...mojej malej...

V horúčke,
ktorú mala si,
bojovala som
iba ja.

Všetci už kapitulovali.

Len ja som
v tvojej horúčke
bojovala so sebou.

Mĺkvo
rinčali zbrane,
keď sa mi
ostrotupým
pohľadom
zavŕtali
do kože.

Mala si horúčku.

A ja som ju
trhala na kusy
svojím egom.

Mala si.
No už si sa z toho.
Vyspala.

A ja?

Možno ti raz rozpoviem.
O jednej mokrej
noci.
Keď ty si mala horúčku..
A ja som,
hľadiac na teba,
nevedela rozdýchať teplomer,
ktorý mi
ortuťovým úškľabkom
ukazoval
stav môjho ja.
Autor Sofia Filein, 22.05.2016
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Mácha, Helen Zaurak, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

......

-
https://www.youtube.com/watch?v=Jl8iYAo90pE
Caribbean Blue

22.05.2016 13:12:22 | Helen Zaurak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí