Tam

Tam

Anotace: tam..

VIP-vesmír láka ma
milujem výšky
nikto od Adama
nebol tam, líšky

dávajú dobrú noc
solventnej pýche
čo je moc, to je moc
- zahriakli Psyché

mudrci, chichotu
podľahli naraz
vysmiali prírodu
podobnú navlas

ich vlastnej vizáži
v zrkadle času
výsmech ten vyváži
červeň až z Marsu

zmocnil som sa ufa
v zákryte pochod
neriešiť si trúfa
ten, kto na odchod

zatrúbil, Jericho
oblúkom minie
pred búrkou je ticho
mlčať povinne

nebudem, krídla mám
pre každý prípad
k najvyšším úrovniam
mierim bez výsad

obludných odľudov
prestížnych bohov
zo spleti osudov
nočnou oblohou
Autor Petbab, 23.05.2016
Přečteno 376x
Tipy 11
Poslední tipující: Květka Š., Helen Zaurak, Amonasr, Frr, VEDz RVAHEs, poeta, Mácha
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kam jsi to UFO ukryl, aha? :-))

Pěkně napsáno.

25.05.2016 15:31:00 | Helen Zaurak

děkuju, šepnu do ouška )

25.05.2016 22:42:18 | Petbab

ST - "odľudov" velmi výstižný termín. Nebuďme "odľudi". V češtině to tak skvěle nezní. ČeskoSlovenština - to je ono.

23.05.2016 23:57:56 | VEDz RVAHEs

děkuji, tady dole u řeky Moravy to zní docela podomácku )

24.05.2016 08:06:06 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí