morový sen

morový sen

přišel sem na slova, co vypuzený z ráje byly
vznášely se na perutích, skoro jako kdyby žily
a na stolech s hazardními hry
stojí měšec co by mohl zničit sny

bujarej smích co se ženě z hrdla dral
Vlnité kadeře, pro které se i bůh pral
jim dodávaj pocit nostalgie
a smyslnýho orgasmu
před branama Euforie
v nehynoucím sarkasmu

čtou řádky o ztracených městech v zimě
čekajíc na krásky noci v Římě
Pod překrásným Koloseem
Pod skálama z granátu
Pod řádkama se svižným dějem
a z nedojedenýho batátu

cítíš smrt v hořké chuti pampelišek
líbáš krásku prodejného chóru
otáčíš se na té skále a skáčeš z výšek
skolen krvavými fleky moru
Autor madness.is.freedom, 24.05.2016
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST, úžasně napsané

24.05.2016 10:59:23 | Lioness

děkuji moc :)

24.05.2016 21:24:34 | madness.is.freedom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí