Už tě nechci vidět

Už tě nechci vidět

Anotace: -

Už tě nechci vidět,
nedal jsi mi co jsem chtěla,
perlu z mrtvého moře,
případně titanová děla,

už tě nechci vidět,
neuspokojil jsi moje potřeby,
tak jako mnohým vůkol,
i tobě se blíží datum spotřeby.

už tě nechci vidět,
měl jsi zvláštní zvyky,
při klepání řízků,
používal motyky,

už tě nechci vidět,
posral jsi cos mohl,
na pusu, masáž,
nikdy ses nezmohl.

už tě nechci vidět,
mám z tebe vředy,
na autobusy jsi ukazoval zadek,
pravidelně úterky a středy,

už tě nechci vidět,
budem se muset rozdvojit,
nebyl jsi schopen ani,
varnou konev zapojit.
Autor D3dl0z3R, 25.05.2016
Přečteno 634x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A sakra...misím se podívat kdy mi končí datum spotřeby .... :-))

29.05.2016 02:10:29 | Mácha

určitě je ještě dost času :)

10.06.2016 00:09:04 | D3dl0z3R

doufam ze jen parodie :-)

25.05.2016 14:07:37 | Romana Šamanka Ladyloba

tak určitě ;)

26.05.2016 23:49:22 | D3dl0z3R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí