šepot života

šepot života

padali sme do noci
jako komety
s barevným ocasem

minuli jsme miliony planet
ale vždyť žijeme v překrásnym světě

tak nepanikař
přestaň slepě šukat mrtvoly
a utři si tu krev proudící z ran v tvých rukách

pojď za mnou

vždyť žijeme v překrásným světě
co se zrodil z ničeho
z popela
z prachu
ze smrti

pojď za mnou
do jungle
do oceánu

ve kterym vlny souznějí s tvou myslí
ve kterym ucítíš vát vítr
ve kterym se naučíš dýchat

a nejen osahávat starý pany
pojď se mnou

když můžeš žít
houpat se na mracích
a naučit se milovat
Autor madness.is.freedom, 04.06.2016
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Sofia Filein, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. A když se nakloníte blíž, uslyšíte jak šeptají. Nakloňte se.. "carpe" ještě blíž.. "carpe, carpe diem"
ST, úžasné dílo. Mimo jiné mi připomnělo film Dead poets society

04.06.2016 21:30:41 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí