Když spíš

Když spíš

Anotace: Tahle věc mě nikdy neomrzí

Víš,
pokaždé když spíš,
na tě dívám se,
rozplývám se,
tou chvilkou vzácnou,
jsi tak krásnou,
hladím tě,
bráním tě,
v objetí s tebou usínám.
Autor Kutty, 11.06.2016
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí