Virtuální realita

Virtuální realita

Anotace: Věcička 3roky stará, ale myslím, že pořád aktuální

Každej jsme zalezlý ve svým koutku
nedokážeme spolu komunikovat
přes zeď si posíláme smsky
přes druhou píšeme na facebook
Autor oriskovanutela, 11.06.2016
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí