Svetr, rámeček a kniha

Svetr, rámeček a kniha

Anotace: O třech viteálech naší lásky...

Prázdný rámeček na zdi
na který se stále práší
a čím je tam dýl
a čím je starší
Tenkrát jsem ho koupil
někde ve Scontu
Stál jsem u pokladny
dost dlouhou frontu
nevím vůbec čí je v něm fotka
zdali je tam
a zdali tě ještě potkám.

Našel jsem ve skříni
tvůj svetr starý.
přivezl ti ho tenkrát
tvůj strýček z Prahy.
Když je mi zima,
schovám se v něm na svém lůžku
našel jsem v krabici knížku,
kterou jsem ti chtěl na vánoce dát
jsi mi cizí, nevím odkud tě mám znát
nač ce v tom babrat
když po tobě nebudu pátrat
svetr je ve skříni, rámeček v šuplíku
a kniha v knihovně
i těch jízdenek už bude hodně.

byla zima,
říjnový večer
byl jsem doma
ve vaně jsem brečel.
Autor PrincOfBalcon, 12.06.2016
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Philogyny1, Kubíno, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pořiď sobě nový svetr, nemusí být nutně z Prahy, hlavně ať tě láskyplně
den co den s rozjásanou tváří zdraví :)

23.06.2016 13:44:48 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí