Jezdci

Jezdci

Anotace: ...

Sbírka: Homo homini lupus

My stáli na vrchu kopce jménem Svět
A za jeho slávu šli se bít
Než však stačil někdo otálet
Stihla nás Smrt pokosit

Již jsou tomu dlouhé roky
Kdy stáli jsme pod kopcem v údolí
Zemi otřásaly naše kroky
Dnes jsme jen starci vyšedlí

U Helu, Hádu tkví naše duše
Nenalézáme věčný klid
Vyčkáváme na krev suše
Až budeme boj moci oslavit

A když boj se opět strhne
Vyjedeme slavně vpřed
Neviděni, neslyšeni
Vydáme se zabíjet
Autor Ravena Lupus, 14.06.2016
Přečteno 447x
Tipy 4
Poslední tipující: Malá mořská víla, Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí