Odplata

Odplata

Anotace: ...

Budu k vám mluvit

řečí kterou nemůžete chápat

budu vás lovit

po vašich dětech se sápat

budu vás stopovat

a do skal tesat jména

budu s vámi bojovat

zatímco další oběť sténá

budu trhat vaše vnitřnosti

a na zeď kreslit můry

budu bíti mlatem do kostí

to mi dáno bylo shůry

budu sbírat z chodníku

všechny vaše hlavy

...

a u vašich pomníků

budu kosit davy...

Autor Oxík, 24.06.2016
Přečteno 206x
Tipy 1
Poslední tipující: Ravena Lupus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pá pá

24.06.2016 22:46:33 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí