Samota

Samota

Anotace: Samota je štít, který brání nás i ostatní...

V tmavém rohu smutně sedím,
tiše naříkám na své šílenství.
Šíleství v mé hlavě tiše šeptá,
šeptá o mé samotě, a mé hlouposti.

 

Samota je lékem na mé šílenství,
když jsem sám, není komu ublížit.
Mé šílenství způsobuje bolest všem,
všem těm co mám rád, až mne začnou nenávidět.

 

Má Samota vznikla jako pevnost,
pevnost jež chrání vše co je mimo ní.
A uprostřed té pevnosti jsem já,
přikován okovy vlastní hlouposti a šílenství, tak pevně, jak jen to jde...

Autor Monversol, 11.07.2016
Přečteno 451x
Tipy 13
Poslední tipující: Akrij8, V.N.Losinský, Roser, breberkar, mirecek, Jeněcovevzduchukrásného, Anděl, bloumej očima, Frr, JSJ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Samota je dobrá, ale nesmí trvat moc dlouho.
Pěkné dílko.

02.04.2020 22:36:35 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí