Tělo na pápiře

Tělo na pápiře

Anotace: Moře slabik Pěvcův pranýř Vodopád myšlenek Z abstrakce jedna Výkřik do tmy Paličatý panic Z bl...

Moře slabik
Pěvcův pranýř
Vodopád myšlenek
Z abstrakce jedna
Výkřik do tmy
Paličatý panic
Z blbosti dílo
Ze zoufalství můza
Koráb snů
Žalář pochopení
Zakopaný rozum
Srdce zamčené do klece
Trezor slz bez zámku
Květ bez pylu
Lid čekájící na hrdinu
Propast snů
Pokyn bez pochybnosti
Mrtvola čeká na odměnu
Vinný vzdech
Tělo na papíře
Autor Portos-Edgar, 12.07.2016
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí