Temno

Temno

Anotace: pocity samoty

temno na mňa padá

čiernu nádej do mňa
vkladá
že nebudem
sám
vravím, zomieram?

nevadí, však to prejde…
na každého to raz príde,
že sa cíti
sám
ako…
vojak v poli
veď má pušku!
ktorá všetko vezme
nevezme 
vystrelí z tej čiernej diery
hľadať spoločníka

a

už je v cieli
prevŕtal sa
hľadá
berie život
smutne na zem
      padá.

Autor misos, 17.07.2016
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, MA t HA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí