Svět bez vady!?

Svět bez vady!?

Anotace: ..............

 

odrazit se ode dna
jak vzletné toto rčení jest
však kdyby každý odrazil se
svět začínal by u nebes

 

a lidé s kříldy
jako ptáci
vířili by splín
a nebylo by smutku
vzteku
a už vůbec nebylo by vin

 

takový svět bez vady
by snad nebyl hoden žití
vždyť ani kapku vody
nelze nekonečně píti

 

tak překročme své stíny
a hleďme pravdě do očí
neb dočkáme se jednou doby
kdy povrchnost nás zotročí

 

 

 

Autor James Libustka, 20.07.2016
Přečteno 281x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Leterr, Romana Šamanka Ladyloba, MA t HA, Amonasr, Fany, zdenka, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí