Na prahu smrti

Na prahu smrti

Anotace: - až otočíš se zpátky

Na prahu smrti - až otočíš se zpátky
šel jsi životem nehledal jsi zkratky
s pohledem díků tiše upřeným
na cestu krajem stářím stříbrným
a já po tvém boku budu mlčky stát
v to doufám, víc nechci netroufám si přát

A v mlze úsměv, pohled nesmělý
už je to dávno co jsme se poznali
slůvka a doteky i první polibek
v dáli se rozezní tón dávných vzpomínek
k lásce a k radosti i štěstí trochu
Vzpomínáš jak rostla? to bylo spěchu

Vedli jsme ji spolu, pak už sama šla
svou vlastní cestou svůj osud si našla
Vidíš? Teď stoupá svým životem vzhůru
až dojde na konec budeme zas spolu
tam kde se všichni u cíle potkáme
starosti žádné jen radost zůstane

Je to jak dnes, když prvně spatřila svět
kéž bude ji vždy životem provázet
láska - sudička co u kolébky stává
životu smysl a duši křídla dává
Autor Sandra_T, 11.02.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

sice neznám důvod, proč uvažuješ "na prahu smrti", ale jinak moc pěkné:)

21.02.2007 00:26:00 | hanscom

krásne, vážne:-)

11.02.2007 11:08:00 | Evel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí