Mám rád

Mám rád

Anotace: :)

Mám rád Tvé krásné oči
které vidí vlastní svět
občas mě necháš vkročit
a můžu pohledět.

Mám rád Tvé sladké rtíky
co hladí touhu mou
a umí říkat díky
když sníme pod duhou.

Mám rád Tvou vůni vlasů
co louku z jara zná
přilnu se k Tvému pasu
jsi moje, jediná.

Mám rád Tvou hebkou tvář
co radost umí dát
když leháš na polštář
můžem se spolu smát.

Miluji Tvůj úsměv
co tolik síly dává
kde nerodí se hněv
a milost přetrvává.

Mám rád Tvou přítomnost,
která mi dává naději,
že láska je ta ctnost
s níž žijeme snadněji.
Autor Ďábel sám, 29.07.2016
Přečteno 327x
Tipy 11
Poslední tipující: jitka.svobodova, Dreamy, Portos-Edgar, ZZuzkAA, Kett, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láskyplné, vroucí vyznání lásky

30.07.2016 11:47:40 | jitka.svobodova

sám Ďábel - a takový romantik :-)

29.07.2016 19:27:33 | hledač

:-)

29.07.2016 13:11:09 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí