Tanec, vážení!

Tanec, vážení!

Anotace: ...

 

Život je jako tanec;

občas tančíš na parketu se světly,

někdy tančíš v dešti a nebo v prachu cesty,

někdy je jako tanec na žhavém uhlí mezi šavlemi a noži.

 

ale ... život je jako tanec

nemusíš znát kroky

a ani znát nemůžeš:

důležité je něco jiného!

srdce, které do toho tance dáš,

a vášeň, s kterou tančíš

 

Život je jako tanec:

v mládí to jde dobře

v stáří přichází únava

ale také zkušenosti a láska k tanci

 

tančím! a mám touhu:

chci, aby po mé závěrečné úkloně tekly slzy

slzy štěstí

 

 

Autor ElaJah, 29.07.2016
Přečteno 262x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Laven De Brig, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsané

31.07.2016 18:44:53 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí