Dovol mi

Dovol mi

Anotace: Dovol mi Tě políbit, aspoň jednou

dovol mi Tě políbit
aspoň jednou
letmo
na víčka tvých modrých hlubokých tůní
do kterých stahuješ bezbranné dívky
co k tobě zatoulaly

dovol mi aspoň jednou
si zatančit v tvých vlasech
v kterých usnuly květy gladiol
slibuji, že je nepošlapu
Tak tedy, smím prosit?

dovol mi poslouchat tvůj hlas
který má barvu skořice
je pirátem na moři slasti
a je sametový na dotek

dovol mi to všechno
aspoň jednou
pak mohu v klidu zemřít
Autor Mišule, 04.08.2016
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dovolí a jediné co v klidu zemře, budou včerejší touhy… Myslím, že tomuhle procesu - při kterém potenciál zítřků zabíjí včerejšky - se říká život.

04.08.2016 12:51:00 | Luky-33

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí