Mŕtve duše živých ľudí

Mŕtve duše živých ľudí

Anotace: Keď na obrazovke vidím tie zvery, po pixeloch mizne obraz mojej viery.

Zase raz sa prizerám,

ako nie je učinené zadosť spravodlivosti.

Neviditeľné okovy vlastnej obmedzenosti.

Tragikomická irelevantnosť vlastného života...

Stáročia kŕmená beštia, nebotyčná imbecilita.

 

Pud sebazáchovy

nahradila túžba po moci.

Nezištnosť neexistuje.

Úprimnosť dávno mŕtva je.

Pocit prázdna v srdci.

Mŕtve duše s vidinou smrti...

 

Keď na obrazovke vidím tie zvery,

po pixeloch mizne obraz mojej viery.

Nevidia si ďalej od nosu,

sebecké hovadá žerúce zo zlatého podnosu.

 

Jednoducho si zavrite huby,

a sledujte, ako nás naši spasitelia vedú do záhuby.

Zabíjanie patrí medzi ich hobby.

Volajme im na slávu.

Dobrosrdečne nám dali vykopať hroby,

zatiaľ čo nám serú na hlavu.

Autor MA t HA, 10.08.2016
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí