Cíl cesty

Cíl cesty

Anotace: aneb Dostat pěstí na rozcestí..:)

Cíl není cesta... však cesta je cíl
žij abys žil... a žít nemohl přestat
klidně si sestav svou věčnost... jen z chvil
nepoužil bys jen laciná gesta
svrab maloměsta, kde léta jsi žil
řeky proud smyl... zbyla naučná stezka
teprva dneska jsi o cílech snil
tak né abys pil levný alkohol z TESCA
národnost česká... být in... a mít styl
jak Karel Kryl věděl jak bude dneska?
proč nás Bůh trestá? ....to smrt je ten cíl?
tak proč jsem tu byl? ...a proč publikum tleská?

Autor Manni3, 11.08.2016
Přečteno 207x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí