V noc upadám

V noc upadám

Anotace: Jsou to kapky deště, které smívají mé slzy Jsou to nez...

Jsou to kapky deště, které smývají mé slzy

 

Jsou to nezahrané kombinace not, které mě krmí

 

V noc upadám a v noc se budím

 

Denní světlo nevidím

 

Tak mi to vyhovuje a na tomhle základě stavím

Autor Portos-Edgar, 22.08.2016
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí