Nie!

Nie!

Anotace: ...je mi jedno čo bude potom. Byť obľúbeným otrokom, radšej za slobodu vymením.

Neznášaj ma.
Je mi to jedno.
Ignoruj ma!
Budem len rád.
Sprav si názor z poloprávd.
Nedlžím ti ani hovno.

 

Nie, nie som ako ty.
Nie som z rečí iných posratý.
Nebudem sa vtierať idiotom.
Nepríjmem to, v čo neverím.
A je mi jedno čo bude potom.
Byť obľúbeným otrokom,
radšej za slobodu vymením.

 

Pohŕdam vašim systémom,
odmietam byť ďalším strojom.
O vašu priazeň nestojím.
Viem že odmena za poslušnosť je bohatá.
Avšak vaša sloboda je pre mňa väzením.
Aj keď má mreže zo zlata.

Autor MA t HA, 22.08.2016
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, Amonasr, Ormissia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná pravda dnešní doby, avšak krásně zpracovaná. Moc se mi líbí :)

22.08.2016 23:50:28 | Ormissia

vďaka :)

22.08.2016 23:53:41 | MA t HA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí